Telefoonnummer

06 5371 7235

Email

info@angelasvoetenserre.nl

Openingstijden

Op afspraak

Een behandelplan bestaat uit 5 verschillende voetreflexmassages achter elkaar. Bij het werken met een behandelplan hoort ook altijd een intake. Dit gebeurt dan bij de eerste behandeling. In een intake wordt gekeken naar klachten, maar ook naar voeding, leefstijl en belangrijke levensgebeurtenissen.

Het is de bedoeling dat er het liefst 1 keer per week, 5 weken achter elkaar een behandeling plaatsvindt. Een behandelplan bestaat meestal uit 4 klachtgerelateerde voetreflexmassages, en vaak 1 energetische massage. Afhankelijk van de klacht kunnen dit ook 5 klachtgerelateerde massages zijn zonder energetische massage.

Een behandelplan wordt gemaakt om zo optimaal mogelijk klachtgericht te kunnen behandelen.

Het zijn 5 verschillende behandelingen, omdat de visie vanuit de natuurgeneeskunde en vanuit de Chinese Traditionele Geneeswijzen holistisch is.

Vanuit deze visie gezien gaat men er vanuit dat alles in het lichaam met elkaar in verbinding staat. Daarnaast wordt er holistisch gekeken, dus ook naar leefstijl en belangrijke levensgebeurtenissen als die er zijn. De 5 verschillende behandelingen zijn dus gericht op de klacht, maar vanuit verschillende oogpunten bekeken, omdat alles in lichaam en geest met elkaar verbonden is. Voorbeelden hiervan zijn dat depressiviteit kan ontstaan vanuit de darmen, en dat ziekte kan ontstaan door verkeerde voeding of stress.

Om die reden krijg je met verschillende behandelingen achter elkaar een zo goed mogelijk resultaat op het reduceren van de klachten.

Na de 5 behandelingen kan men dan afbouwen en bijvoorbeeld een poosje eens in de 2 weken komen. Daarna kan men bijvoorbeeld eens in de 4 of 6 weken komen voor een behandeling. Tenslotte kan men verder afbouwen en komt men wanneer er de behoefte is.

Uiteraard is alles vrijblijvend, maar dat is het advies.

De behandelingen werken in ieder geval altijd ontspannend en veel klachten ontstaan vanuit stress.

Angela's Voetenserre Logo

TER KENNISMAKING:

Voetreflexmassage van 30 minuten voor slechts € 25,-

Graag tot ziens!

Angela