Telefoonnummer

06 5371 7235

Email

info@angelasvoetenserre.nl

Openingstijden

Op afspraak

Een energetische massage is een zachte massage die inwerkt op lichamelijke, mentale, emotionele en zingevingsproblemen. Na een energetische ontspanning kunnen er ontladingen van emoties ontstaan. De meest voorkomende reactie is dat men een diepe ontspanning en innerlijk evenwicht ervaart.

Een voorbeeld van een energetische massage, die uitermate geschikt is voor hoog sensitieve mensen, mensen met autisme of mensen met dementie, is de aura-massage. Dit omdat deze mensen zo gevoelig zijn dat ze vaak moeite hebben met aanraking. Bij een aura-massage werk je namelijk niet direct op de huid. Om die reden kunnen mensen die heel gevoelig zijn deze massage goed verdragen. Uiteraard kunnen deze mensen ook heel positief reageren op de andere energetische massages als zij geen problemen met aanraking hebben.

Energetische beenmassage is een zachte massage van de meridianen, die invloed heeft op de psychische en emotionele aspecten van de bijbehorende organen.

De zonnevlechtmassage is een energetische massage, die heel goed ingezet kan worden bij alle vormen van stress. Deze massage helpt om mensen weer nieuwe energie te geven en in hun kracht te zetten. De meest voorkomende reactie is dat men voelt dat de spanning uit de geest weg trekt.

De polariteitsmassage is gericht op het in balans brengen van het lichaam op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Na deze massage kan men zich evenwichtiger voelen.

Een energetische massage kan deel uitmaken van een behandelplan, maar is ook los te boeken, waarbij er een korte intake plaatsvindt om te zien welke massage op dat moment het beste past. Op een later tijdstip in mijn opleiding volgen er nog meer energetische massages.

Angela's Voetenserre Logo

TER KENNISMAKING:

Voetreflexmassage van 30 minuten voor slechts € 25,-

Graag tot ziens!

Angela