Telefoonnummer

06 5371 7235

Email

info@angelasvoetenserre.nl

Openingstijden

Op afspraak

“Ik had even wat tijd nodig om me er aan over te geven, maar daarna kon ik volop genieten van de ontspanningsmassage.”

Algemene informatie

Voor alle massages geldt dat ik masseer met natuurlijke olie, geen notenolie.

Een voetreflexmassage begint altijd met de onderbenen vanaf de knie, dus het is fijn als je kleding draagt die daar op aangepast is, bijvoorbeeld een makkelijke broek met hele wijde pijpen. Je mag ook de broek even uit trekken. Je draagt geen sokken tijdens de massage. Je ligt bij mij altijd comfortabel onder een dekentje of in de zomer onder een katoenen doek.

Inhoudelijke informatie over de verschillende massages

Ontspanningsvoetreflexmassage

Dit is een massage, het woord zegt het al, die is bedoeld om volledig te kunnen ontspannen. Deze massage bestaat uit ontspannende grepen. Qua gevoel van stevigheid m.b.t de grepen, zit deze massage in het midden in verhouding tot de klachtgerichte en de energetische massages.

Klachtgerichte voetreflexmassages

Deze massages kunnen onderdeel zijn van een klachtgericht behandeltraject (behandelplan), maar zijn ook los van elkaar als behandeling mogelijk. Ze bestaan uit grepen gericht op de betreffende reflexzones afhankelijk van wat de vraag is van de cliënt. Vooraf vindt een korte intake plaats.
Deze massage kan als wat steviger ervaren worden, omdat sommige punten in de reflexzones wat gevoeliger kunnen zijn.
Dit betekent dat er iets te doen is voor het lichaam. Door de voetreflexzones te stimuleren, wat gebeurt tijdens de massages, wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam aangezet. De druk van de massage wordt aangepast aan de cliënt. Het is echter nooit de bedoeling om over de pijngrens heen te gaan.

Energetische voetreflexmassages

Bij deze massages doe ik net als bij de klachtgerichte massages een korte intake, zodat ik weet welke energetische massage voor u geschikt is.
Dit zijn zachte massages die als zeer ontspannend worden ervaren. Dit soort massages zijn heel fijn als men last heeft van oververmoeidheid, burn-out gerelateerde klachten of als er emotioneel iets te verwerken is. Klik hier voor info over de diverse energetische voetreflexmassages die ik geef.

Voetreflexmassage bij kinderen

Voor kinderen tot 16 jaar duren de massages 30 minuten.
Dit omdat het niet nodig is om langer dan 30 minuten te masseren, kinderen reageren sneller op de massages dan volwassenen. Kinderen hebben meestal ook geen behoefte om langer op de behandeltafel te liggen. Wel wordt er altijd een korte intake gedaan samen met de ouder/verzorger om te kijken welke massage op dat moment het beste past.

Voetreflexmassage bij mensen met een verstandelijke beperking, autistische kenmerken of ADHD

Voor volwassen mensen en kinderen met een verstandelijke beperking, ADHD of autistische kenmerken duren de massages 30 minuten. Dit omdat ze gevoeliger reageren op de massages. Het zou voor deze mensen ook te lang duren als zij langer dan 30 minuten op de behandeltafel liggen.
Wel wordt er altijd een korte intake gedaan samen met de ouder/verzorger of begeleider om te kijken welke massage op dat moment het beste past.

>>Bekijk de tarieven

Angela's Voetenserre Logo

TER KENNISMAKING:

Voetreflexmassage van 30 minuten voor slechts € 25,-

Graag tot ziens!

Angela