Telefoonnummer

06 5371 7235

Email

info@angelasvoetenserre.nl

Openingstijden

Op afspraak

Hier vind je de tarieven voor de diverse voetreflexmassages en Tui Na massages die ik geef. De tarieven zijn exclusief eventuele reiskosten bij een behandeling aan huis. Voetreflexmassages zijn eventueel te combineren met een Tui Na massage.

N.B.: De betaling van de behandeling vindt ter plekke plaats d.m.v. cash of pinnen.

Ontspanningsvoetreflexmassage

30 minuten € 27,50

45 minuten € 37,50

60 minuten € 45,-

Klachtgerichte voetreflexmassage

Bij de eerste afspraak voor een klachtgerichte behandeling vindt gewoonlijk een korte intake plaats, waardoor deze wat langer duurt (ongeveer anderhalf uur). De massages duren ongeveer 45 á 50 minuten. Een losse klachtgerichte behandeling is echter ook mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om klachtgerichte behandelingen als voordeelpakket af te nemen per 3 of 5 afspraken (inclusief intake).

Eerste afspraak (+/- 1 ½ uur) € 52,50

Vervolg- of losse afspraak € 45,-

Voordeelpakket A – 3 afspraken (incl. intake) € 130,-

Voordeelpakket B – 5 afspraken (incl. intake) € 210,-

Energetische voetreflexmassage

Bij de energetische voetreflexmassage doe ik altijd eerst een korte intake met u. Zo kan ik samen met u bekijken welke energetische voetreflexmassage het best bij u past op dat moment.

45 minuten € 45,-

Tarieven voor kinderen tot en met 16 jaar

Voor kinderen tot en met 16 jaar duren de massages wat korter. Dit omdat het voor kinderen niet nodig is om langer dan 30 minuten te masseren. Ook hebben ze vaak niet de behoefte om langer op de behandeltafel te liggen.
Wel wordt er altijd een korte intake gedaan samen met de ouder/verzorger om te bekijken welke massage het beste past op dat moment.

30 minuten € 27,50

Tarieven voor mensen met een verstandelijke beperking, autistische kenmerken of ADHD

Voor mensen met een verstandelijke beperking, autistische kenmerken of ADHD duren de massages wat korter. Dit omdat ze gevoeliger reageren op de massages. Het is daarom niet nodig om langer te masseren dan 30 minuten. Ook is 30 minuten op de behandeltafel liggen lang genoeg.
Wel wordt er altijd een korte intake gedaan samen met de ouder/verzorger of begeleider om te bekijken welke massage het beste past op dat moment.

30 minuten € 27,50

Reiskostenvergoeding bij bezoek aan huis

Bij bezoek aan huis bereken ik een reiskostenvergoeding. Deze wordt berekend aan de hand van een standaard tarief per kilometer vermenigvuldigd met het totaal aantal gereden kilometers volgens de Google Maps routeplanner.

Kilometertarief € 0,25 (per afgelegde kilometer)

Sparen voor korting

Je kunt bij mijn praktijk sparen voor korting door middel van een spaarkaart. Bij elke 10 euro die je besteedt, ontvang je een stempel op de spaarkaart. Bij 16 stempels is hij vol en dan krijg je 10 euro korting op een volgende behandeling. Uiteraard krijg je dan ook weer een nieuwe spaarkaart. Als je meerdere behandelingen nodig hebt of vaste klant bent, scheelt dit je al snel tientallen euro’s!

Sparen voor korting met de Spaarkaart Angela’s Voetenserre

>>Maak een afspraak

Angela's Voetenserre Logo

TER KENNISMAKING:

Voetreflexmassage van 30 minuten voor slechts € 25,-

Graag tot ziens!

Angela